At work

Vilken bra helg jag haft, riktigt kul att få träffa människorna hemma i skell. Tågresan hem var dock inte jättekul 13 timmar sittandes, ryggen fick ta stryk men kunde sova nån timme iallafall !
Det blev en mycket bra fest för mamma också, så det var lätt värt pengarna :)

Nu sitter jag på jobbet , har rast. Har haft tankar fram och tillbaka om detta jobb i helgen men nu har jag börjat dagen och veckan på bästa sätt: 2 sälj. Sköönt, och idag ska vi nog skriva på kontraktet!!!!


Första SÄLJdagen

Sitter och käkar middag, har i princip rensat frysen på det jag hade så det får bli storhandling när jag kommer tillbaka till hit efter helgen. Åker ju till SKELL imorgon. 

När jag kom hem igår efter jobbet så kändes det inte bra. Vi fick då prova sälja och det gick inte alls. Kände mig sjukt värdelös så det tog emot att fara dit imorse. Men jag är glad att jag fick mig dit ändå för idag har det gått mycket bättre. Sålde två abonemang och fick massa cred och lovande ord så det var hur kul som helst. Hoppas det går lite bra imorgon så får jag fara och mysa med underbara människor hemma ett tag. :)
 
 
Var tvungen att lägga ut denna bild, tycker det är riktigt läskigt. För det ser verkligen ut som att det skulle vara jag. Men det är min mormors mor Alma Sofia. Föddes runt 1891. Fick den skickad till mig av min moster. Riktigt roligt att få se.

På gymmet

Är just nu på gymmet. Ventilationen är dock sönder, inte så trevligt men det går. Utbildningen gick bra idag med, börjar ringa imorn!!! Känns ändå ok.


Måndag

Har haft en riktigt bra helg som gått FORT. I lördags sprang jag och Astrid runt på Hjalmar Brantningsplatsen där Astrid utkasserade en del. Men jag höll mig ! Jag iförsig inga pengar att använda mig av men, håller mig till 28de då jag får lön , wej. På kvällen åkte vi och umgicks med Sanna, tjejen som flyttar in med oss på torsdag. Så jag fick se hur hon bodde nu och lära känna henne lite. Kommer bli två bra månader detta. 
Söndag hjälpte vi Sanna att flytta hit lite saker, himla krångligt på bussen. Men tre starka tjejer, så vi klarade oss fram tillslut, hehe.
Resten av dagen tog vi det lugnt, såg en bra film (Into the wild) sen lagade jag mat inför veckan och gick och la mig tidigt.
 
Denna dag har varit spännande. Första dagen på utbildningen och jag tror faktikst detta kan bli riktigt roligt. Trevliga människor i gruppen också, så jag är taggad till tusen. 
Är dock lite halverst skräckslagen iochmed att vi ska börja ringa samtal redan på onsdag..får se hur det går..hehe.
 
Nu ska jag ta en promenad sen laga mig nån middag, ha en bra kväll!!:)

Beställt

Har, (dumt nog, har inte några pengar), beställt 2 prylar ikväll. Är riktigt nöjd. Klänningen beställde jag från fashionsky.se , tänk er bruna ben och höga svarta skor till den.
Sen en liten fågelbur som jag ska inreda med ljus o lite annat, mys:-)


18 januari -Fredagsmys

Nu blir det fredagsmys med gladiatorerna och denna tallrik. Varma äpplen med kanel och vaniljkesella, mums


18 januari

Imorse var en sån morgon då man ligger och halvdrömmer underbara drömmar och inte vill vakna men väckaren ringer och sen kan man inte komma tillbaka till drömmen. Så jag bestämde mig för att ta en skön morgonprommis, det där elljusspåret är verkligen ingen lek.
Sen har jag städat golven, (eller så gott det går utan dammsugare) och nu blir det lunch sen stan :-) ha en bra dag !!


17 Januari

Fick ett riktigt härligt samtal "Men det är klart du får jobbet", Vilket lättnad det var, jag som gått här och panik-sökt massa jobb. Så nu har den stenen släppt. Måste ta tillfället till akt och tacka Lovisa för den peppande "Ge inte upp" kommentaren.
 
På måndag klockan 9 kommer jag därför befinna mig på kontoret för utbildningsvecka sen spenderar jag helgen i Skellefteå för att fira mamma.
 
 
 
Så här känner jag mig just nu

16 Januari

Ikväll har jag inte lyckats göra något nödvändigt överhuvudtaget, fastnad i en bok och slutade inte förrän den var slut. Det var den kvällen det..Kort träningspass hannjag dock med, lånade Astrids hantlar. Fryser för mycket redan här inne för att känna suget till att gå ut och frysa ännu mer i skogen.
 
Hade, som sagt, två intervjuer idag. Det är riktigt svårt att veta vad dom söker för människor och vad dom förväntar sig av mig. Men jag hoppas det gick bra. En av dom skulle höra av sig redan imorgon, hur bra som helst. 
Har dock redan tre intervjuer inbokade dom närmaste dagarna vilket kan bli lite jobbigt om jag får jobbet. Men det är ett problem jag får ta senare ifall det skulle bli så. 
 
Imorgon ska jag ut och kolla in lite presenter till mamma, och även till min bror som blir tonåring i veckan♥ 
Jag saknar dom här flickorna och fotbollen!!!! Får ta tag i det där när jag skaffat mig ett liv.

(Bild snodd av någon, kommer inte ihåg :$)

15 januari -at night

Mötet hos arbetsförmedlingen gick bra, nu är jag officiellt arbetslös.
När jag kom hem därifrån, innan middagen, satte jag mig och gick igenom några jobbförslag hon gett mig, lite intressanta annonser finns det allt.
Sen ikväll har jag bakat oss bröd, mycket smarrigt. Har även hunnit ta mig en promenad, eljuspåret här är inte att leka med kan jag säga er.
Nu ligger jag nyduschad i sängen och ska se om jag klarar att somna, dom verkar vilja leva om extra mycket i lägenheten över just ikväll..
Arbetsintervju imorgon, wish me luck!!! Gah😰


15 januari

Som jag misstänkte känns det bättre idag.
Dagens planer är att skriva in sig på arbetsförmedlingen, träna och gå en sväng på stan.

Köpte just en "yey-jag-har-två-arbetsintervjuer-imorgon-tröja" på VILA!!!! Nu ska jag försöka hitta till arbetsförmedlingen tillbaka i Hisingen .
See you


14 Januari

Godmorgon! 
Eller snarare goddag. Sitter just nu och kollar runt om lite jobb samtidigt som jag börjar tappa lite hopp om att jag kommer hitta ett. Har insett hur mycket lättare det skulle vara att ha erfarenhet från någon av butikerna runt om, och att jag kanske skulle ha haft lite mer på fötterna innan jag flyttade. Alla äldrevård- och barnpassnings jobb verkar kräva utbildad personal tyvärr. 
Idag ska jag iallafall ringa arbetsförmedlingen har jag tänkt. Så kommer förmodligen ett mer positivt inlägg lite senare, hehe.
 

14 januari

En riktig myshelg har vi haft här på Hisings backa!
Idag var vi ute på en riktigt härlig promenad där vi hittade ett elljusspår med utegym!!!! Wieho!!


Sen en liten sneakpeak på lägenheten


11 Januari

Nu mina vänner ska jag försöka få igång den här bloggen igen. 
I tisdags tog jag mitt pick och pack och hoppade på tåget mot Göteborg. Att resa med tre väskor är inte något jag helst skulle välja att göra igen kan jag säga..men det gick! Så nu är jag görlaborgare i några månader.
I onsdags var jag iväg på arbetsintervju, en Personlig assistent-tjänst. Dock gjorde jag misstaget att berätta att jag tänkt plugga till hösten (vilket jag i efterhand fått veta att jag inte skulle ha gjort).
Annars har jag hunnit spendera nästan alla mina pengar på mat och en sväng till IKEA vi gjorde här om dagen, bio har vi också hunnit med, "Berättelsen om Pi" , bra film.
 
Så nu är det bara jobb som saknas, har sökt endel på internet och var ut med några CVn idag. Men OJ vad jag är dålig på detta, tar emot rejält att bara gå in i butikerna och fråga. Så ikväll satt jag och kollade runt och hittade två caféer som söker(sökt?) personal så dit ska jag imorgon . 
 
Där har ni en liten uppdatering. Ska väl försöka få in lite bilder osv så ni har att vänta på .
 
 

RSS 2.0