23.11.12

All stress släppte verkligen direkt vi satte oss ner på Arlanda och käkade lite. Nu är det semester. Vi befinner oss just nu i Malmö där nya passagerare ska hoppa på osv, har redan galen lock för öronen. Gillar inte att flyga!
Får se om jag kommer kunna höra av mig något till er där nerifrån annars hörs vi om en vecka.
Puss


22.11.12

Var tvungen att lägga mig i sängen, slå på lite mysmusik och bara slappna av. Är riktigt stressad och har varit det de senaste timmarna. Försökte sova en stund i soffan, jo tjena. 
Nu tror jag dock att jag packat allt som jag ska ha med mig till Egypten.
Är med skräckblandad förtjusning jag kommer lämna Sveriges gränser imorgonbitti. Men innan det ska vi spendera en natt på Arlanda.
Kan inte tänka mig att vi kommer ha annat än en underbar resa, men det är tur att jag har med mig ms Det-löser-sig !!!;*
Sist vi reste tillsammans. Här på Pizza Hut, Piccadilly, London. 
En kväll jag sent glömmer !!

21.11.12

Denna dag har riktigt varit "adventig". Pepparkanshus bakning. Själv har jag väl mest bidragit med att äta deg. Och att dekorera. 
TIll det massa julmusik. Har svårt att tänka mig att jag kommer ligga och sola vid stranden om två dagar.

I eftermiddag ska jag och Elise prova på spinning. 


19.11.12

Efter att ha jobbat hela helgen så tog jag en härlig sovmorgon imorse och tackade nej till jobb. Så idag har jag sett film hela dagen, bara myst på och lagat gomat. Skönt att få ha en sån dag ibland. Ikväll for jag och Elise och tränade, skönt att få upp pulsen lite trots att det var fruktansvärt jobbigt. Men så ska det vara.
Imorgon är det jobb igen men ska hinna svänga förbi stan mitt på dagen och mysa med två fina:)
HAHAHHAHAH, eller näe..! ;)

18.11.12

Mörker...
Det är verkligen inge roligt att stiga upp när det är så här mörkt ute..
Jobbar alltså idag, delat. Jobbade även igår morse så det har inte blivit mycket av helg än. Vi hann dock fira Maria igår med ett gäng tjejer, riktigt mysigt.

Nej nu ska jag käka frukost, det enda positiva med att fara iväg och jobba är att Elise också jobbar idag!!


15.11.12

Usch för dagen igår, spenderade 14 timmar på jobbet. 12 av dessa arbetande!! Så var lagomt trött när jag kom hem, tur att mr.zlatan förgyllde min kväll och gjorde dagen betydligt bättre.
Idag ska jag inte göra ett dugg förutom träning. Har Johan Falk maraton i soffan.


Den här snyggingen fyllde förresten år igår, grattis!!!!!!!


12.11.12

Har haft en riktigt bra och fullspäckad helg med träningar utgång farsdagsfirande och allt vad de innebär !
Idag blev jag inringd för jobb i fyra timmar, brukar inte svara när dom ringer på morgon men har insett att jag kommer måsta ta allt jag får nu när jag inte får studiebidrag. Så nu ligger jag och värmer mig under filten i soffan och ser Johan Falk, mysdag. Ikväll blir det träning med Elise.




Älskar denna bild, typiskt mig, haha


09.11.12

Usch vad jag har spenderat pengar idag, det var verkligen inte tänkt. Nästan så att jag inte kan njuta av inköpen fullt ut ..då är det illa..haha. Nejmen det var bara "nödvändiga" saker som kom till min ägo iallafall. 
Gick alltså på stan i förmiddags med Elise, vi for sedan till henne och såg hockeyn innan jag drog mig mot stan och käkade middag med Maria. Bra dag har det varit idag, helt klart. 
Kvällen avslutades med lite godis, lite musik, lite hotell/flyg bokning, lite innebandytittande, lite nybaktabullar (tack igen) och mycket bra tjejer. 
 
 
 

 

 

 


08.11.12

Igår åkte jag mot stan och tog en härlig långprommis med Malin och Ella. Så mysigt men kallt, inte trevligt väder. Ser ut att vara bättre idag.
Nu har jag nog bestämt mig att hoppa av tyskan förresten, ska kanske dit idag sen så slutar jag. Det känns inte roligt längre och jag är så less på att åka buss, sen är det inte direkt jättebilligt att åka framochtillbaka till Umeå två ggr i veckan. Så det får nog bli så.
Idag ska jag annars fara och träna ned Elise, vi ska köra hårt!!! Är nu bara 2 veckor tills jag och Maria åker nu.


06.11.12

Sitter på busstorget och gror urinvägsinfektion!!det är inte varmt nu..
Har hunnit vara på gymmet nu på förmiddagen sen unnade jag mig en god salladlunch att käka på bussen.
Idag börjar nämligen kurs nr. 2 av tyskan med ny lärare så vi får se hur det går.



Bild från i fredags, red riding Hood


04.11.12

Var och såg brodern spela hockey på förmiddagen, tyvärr blev det förlust men det var mysigt ändå. Nu ska jag snart iväg på avslutning med fotbollslaget, kan nog bli trevligt:) och träning på de sen!


01.11.12

Recension om BB-krämen. Den täcker jättebra och det blir fint både med och utan puder, men. Big no-no säger min hud. Supertråkigt, det som lät som en så bra ide...
Lär nog använda den ändå, (hehe)
 
 
 
Har, förutom att konstatera detta, varit och inveterat på Konsum med laget. På nåt sätt lyckades jag dock försova mig i 2 timmar, vet inte när (om) det hänt förut.. 
Beror nog på att jag ville stanna så länge som möjligt hos Lovisa igår, hade så himla trevligt men underbart fina människor :) Kul att träffas, det blir så sällen när dom bor på andra sidan jorden (näe, de gör dom inte, men kan inte komma ifrån att det känns ungefär så ibland)..
 
 
Sen kom bikinin idag också. Den var inte riktigt lika fin som jag hoppats men helt klart värd att behålla, ska prova den på nu!!

RSS 2.0