31.10.12

Vaknade imorse av ytterdörrsbyte, svårt att sova då, hehe. Det är därför just nu iskallt här inne, men dom är nog klara snart.
Sitter nu och äter en skål nostalgi i form av fiskbullar, man ska egentligen ha potatis till men..

Okej, haha det ser inte gott ut...


30.10.12

Tentad avklarad, det gick vägen, trorjag, hoppas jag. Kändes bra när jag lämnade in, men nu börjar en smygande känsla att det kanske inte gick så bra krypa fram.
Nu ligger jag nedkrupen i soffan och ser Beck, perfekt kväll. Firar att jag nästan har lov till tisdag, förutom jobb då, med lite choklad !
Imorgon ska jag äntligen få träffa efterlängtade Amanda och sen Lovisa på kvällen också, underbar dag.

29.10.12

Beställde mig en ny bikini idag inför resan, hade fått 100 kr rabatt från Nelly så passade på. Sen kom det dock fram att min kära vän och resekamrat har beställt en likadan fast annan färg. Haha, men vi får se likadana ut!

29.10.12

Dagen innan förta tentan någonsin! Det är så svårt att veta vad man ska plugga på så jag har mest suttit och nött massa glosor, hoppas det ska räcka. Tentan ska tydligen framför allt innehålla skriftliga uppgifter vilket betyder att man måste kunna alla dessa mellanord också, för att kunna få ihop meningar.
Nu ska jag iallafall ta en paus och dra mig till gymmet!
 

28.10.12

Idag har jag varit på stan och innebandymatch med makkepakke. Trevligttrevligt!
Köpte min första bb-kräm också, så nu får vi se hur de funkar :-)


28.10.12

Brukar vara så att när man letar efter nåt så hittar man nå annat. Har letat en grå kappa ett tag nu, men hittade istället en julklänning. Hur fin som helst, var tvungen att beställa.
 

26.10.12

Har försökt sitta nu på förmiddagen och öva lite på tidigare högskoleprov men har insett att det inte kommer hjälpa särskilt mycket. Är ju ändå ett helt annat prov jag kommer göra imorgon. Har dock kollat igenom matten så de får räcka.

Bakade förresten lchf-bröd idag, blev riktigt gott faktiskt. Mycket godare än tidigare jag provat. Så det receptet ska jag definitivt göra igen.


25.10.12

Nyss varit ute på en härlig promenad, lite kallt men sen borde man ha lärt sig vid det här laget att man bör klä sig mer!!
Nu ska jag hoppa in i duschen sen hitta på nån god lunch.


25.10.12

Ciao, kom på att jag inte berättat att om 1 månad befinner jag mig i solen men bästa Maria. Kommer bli hur underbart som helst. Hurghada, Egypten ska vi besöka, har hört att det kanske inte är bästa resmålet för två tjejer. Men vi får hoppas att vi slipper bli sålda för kameler osv! ;)

Iallafall så tror jag att det kommer bli en fantastiskt skönt, så fram till det blir det stenhårt kost och träning. Maria och jag har nämligen en tävling, må bästa kvinna vinna.

24.10.12

Jag har gått och blivit med piano, och det är så fint, jag är så glad!!!


24.10.12

Sitter här och käkar lunch, ska snart dra mig mot jobbet. Bara 5 timmar så det är rätt skönt :)
Blir att fara mot stan efter jobbet och träna sen ska världens snällaste Elise bjuda mig på middag så jag stannar där och ser hockeyn.


22.10.12

Denna dag hade jag tänkt ägna tenta-plugg, nu är dock klockan 15 snart och jag har just och pass börjat..
Mest suttit och kollat på 112- på liv och död och inte förstått hur klockan kunnat gå så fort. Sen insåg jag att programmen är en timma och inte en halv som jag trodde. -.-
Nu har jag dock satt på lite julmusik (tycker man får det när man vaknar till vita gräsmattor,hehe) så nu blir det Tyska för hela slanten.
 
Auf Wiederhören.
 
 
 

21.10.12

Tog en riktigt härlig promenad idag med Elise och Maria , men kallt var det. Börjar närma sig kalla tider nu!
Sen så har jag varit och spelat innebandy ikväll innan veckans tv-kväll började. Är riktigt mycket bra.


19.10.12

Började den här dagen med att kasta bort 200 spänn på vårdcentralen. Nackdelarna med att ha fyllt 20 börjar visa sig mer och mer..hehe. 
For sedan till stan mitt på dagen och tränade med Elise. Hängde sen hos henne ett tag innan jag for till farmor där jag blev bjuden på tvårätters. Mycket gott.
 
Kvällen spenderades med Mia och Elise, vi såg först hockey i ladan. (Lejon vs. Paul Mitchell Chiefs HC) trevligt, sen tillbaka till Elise för fredagsmys. 
Hoppas ni haft en bra fredag! 

Nu ska jag gå och lägga mig för att orka upp imorgon då det vankas dop för finaste Ella♥
Sov gott
 
 
 
 
Bjuder er på ett underbart klipp
 

18.10.12

Det finns verkligen ingen luft här på bussen..och för mig som stressade sönder för att hinna med känns det inte jättekul utan bra ventilation.
Sitter just nu och skriver klart die Schreibaufgabe, går sådär


17.10.12

Vaknar upp till ett winter wonderland idag, vet inte om jag ska skratta eller gråta..
Nu har jag just käkat frukost och ska ta mig till gymmet ett tag sen till jobbet 12-21!


15.10.12

Jag är inte van att stiga upp tidigt..Men på nåt sätt fick jag mig upp 06.00 ändå. Det är skönt att ha en stund på sig på morgon så man slipper stressa till jobbet. 
Så nu är jag hemma och har just käkat middag i min ensamhet, men gott var det. Snart ska jag ta mig mot stan, klockan 18 hade vi tänkt testa på "80tals dans". Och gym efter det, hade!


13.10.12

Hallå där!!
Är just nu i Marias lägenhet och väntar på Elise och sebbe. Vi ska till Bure och se hockeyn och äta kinamat, mums. Sen får vi se om vi stannar kvar där ett tag eller om vi far direkt till stan. Sen ses vi på verandan ikväll?
Ha en bra lördag.


13.10.12

Vi skulle egentligen ha varit på gympa igår , jag och Elise. Men när vi kom dit visade det sig att det var på Campus.. Så vi gymmade nån timme istället. Det jag kan säga om den här veckan med gymkort är att jag har ständig träningsverk. Måste bli bättre på att stretcha. Men skönt att komma igång, nu hoppas jag att motivationen kan hålla i sig. 
Vi hann även med en sväng på stan senare efter att Elisepis bjudit mig på omelett. Fyndade dock inget denna gång.
 
Åkte sedan hem och påböjade matteplugget inför högskoleprovet. Ångrar att jag inte börjat tidigare.. Men de få va. Sen tog jag en paus och åkte till Maria, kladdkakemys. Sen såg vi Mulan, vilken nostalgi, man måste älska Disney.

11.10.12

Hejhej,

Jag är riktigt sugen på att skaffa hund, har suttit och googla större delen av dagen på hundkennlar. Nog för att det inte kommer bli något av nu men man kan alltid drömma sig bort , ah.


10.10.12

Lukten av nybakta bullar må ju vara de bästa som finns. Eller att äta nybakta bullar till mjölk är nog snäppet bättre. Så idag har jag bakat bullar , så det är bara att komma förbi, hehe.
Sen for jag och Elise och tränade. Om det är någon som tränar där är det ju bara att höra av sig;)
Sen hälsade vi på allis ett tag!!


10.10.12

Igår blev det äntligen av, vet inte hur länge jag och Elise har pratat om att skaffa gymkort. Det blev Friskis och Svettis! Verkar bra, vi körde lite ben innan jag var tvungen att bege mig mot bussen:)
Efter tyskan såg jag hockeyn hos Elise. Bra dag!!


05.10.12

Idag har vi tagit farväl av fina Mona! Har så många ljusa minnen av denna människa, synd att hon inte längre är med oss. Men jag vet att du har det bra där du är! Vila i frid.


04.10.12

Vilken underbar dag det var igår, och varmt. For och hälsade på Malin och Ella , vi tog en sväng till stan för att göra några småärenden. Det var nästan så att man svettades där i höstjackan som för övrigt inte är speciellt tjock.
Sen blev jag bjuden på fika till råga på allt, inte fel alls:)


02.10.12

Hejhallå,
Ännu en tyskalektion avklarad idag. Spenderade idag halva lektionen i en datasal där vi övade på uttal. Kände oss lagomt smarta där vi satt med hörlurar och pratade för för oss själva..hehe
 
Förresten så är jag helt förundrad över hur vacker hösten är. Missade ju helt denna tid förra året. Solen sken när jag körde mot bussen idag och jag blev helt lyrisk av alla färger.
 
Bilder från min regniga promenad igår. Tyvärr gör inte iPhone-kameran verkligheten rättvisa 

RSS 2.0