29.09.12

Hade en triktigt bra fredagskväll igår med finaste Maria som avslutades med sleepover. Idag for vi till Norrvalla och såg Skellefteå FF vinna mot Umedalen, förutom att det var småkallt så var det skönt att få lite höstluft i lungorna. Tur vi hade filten. :-)
 
 
Idag har jag på mig den här fintröjan från Vero Moda. 199:-

27.09.12

Måste säga att den här veckan har gått fruktansvärt fort!! Fredag imorn?
Sitter och väntar på bussen nu hem från Umeå , konstig lektion idag men man fick testa sina nerver där i slutet! Vi fick veta att vi skulle paras ihop med en tysk student som håller på att lära sig svenska, men eftersom genomgången var på tyska så var det först i slutet vi förstod att det var frivilligt. Har inte bestämt mig hur jag ska göra än, tanken är att man ska kunna träffa denna person som en vän och gå för att fika osv så känns det taskigt mot den jag får att jag bara är i Umeå när jag hat lektion..vi får se.

Jag har också hunnit med att hälsa på finaste Malin och Ella på förmiddagen. Det är svårt att få nog av en sån gobit!! Kolla bara😘


26.09.12

Har jobbat 12-17 idag, skönt med både sovmorgon och ledig kväll. Ikväll har vi scones-kväll hos Emma med Josse Ida Elise och Emma dåå. MYS!!


25.09.12

Tillbaka i Norrland! Har tillbringat dagen i sävar hos mormor och morfar, alltid lika mysigt. Men nu är det dags för skola igen, får lyxen att få åka fin-mercan dit.




Det här är Pälle, han må vara lite bortskämd men o så fin och en så omtyckt katt får man leta efter. 🐱


24.09.12

Sista dagen i Göteborg blev riktigt lyckad. Vi åt lunch på pizza hut lite för old times sake.
Sen hittade vi ett supermysigt café, blir favoriten i vår:) Blev även lite shopping, nu sitter jag däremot på tåget påväg hem. Tråkigt men dags att återgå till verkligheten.
The big bang theory håller mig bra sällskap, hoppas att det går sova lite inatt..


24.09.12

Måste ju nästan dela med mig av denna video. Svårt att tro att jag någonson blivit så här smickrad (och generad haha) ;) Är evigt tacksam till Amanda för denna boost av glädje så här i höstmörkret. Och mycket bra jobbat till låtskrivarna och ett stort tack så klart , det är ju helt fantastiskt vad snälla människor det finns som gör sånt här åt en liten främling som mig. Nu har jag för alltid något att lyssna på när jag vill bli glad. 
 
 
 

24.09.12

Här sitter vi nu och myser, dags att dra tillbaka till Astrid dock för att packa det sista...tåget går halv 7.


24.09.12

Gårdagen var lite mindre produktiv, men vi tog oss en promenad in till Mölndals centrum och handlade lite. Bland annat ingredienser till kvällens middag, en fruktansvärt god sådan som ni kan se på bilderna. 

Kvällsmyset därefter bestod av xfactor, the big bang theory, grönsaker, dip, kex och ost.



Nu har Astrid begett sig till skolan för föreläsning och jag ska snart ta tummen ur och göra mig klar för en sista runda på stan innan vi ska hitta nåt mysigt lunch-ställe.


24.09.12

Lite uppdatering här då, i lördags var det shopping på schemat. Hittade en del gobitar faktikst, (visar sen) blev även underbar lunch och lite välbehövlig påfyllning av socker och energi där vid slutet av dagen. Vi träffade även två "Londontjejer" Denise och Emma. Det var så oerhört kul att se dom igen!



På kvällen var det dags för piratpub (studentpub) som jag fick äran att följa med på. Var riktigt kul faktiskt, att få träffa många av dom som Astrid omger sig med nu för tiden. 

 
Mindre fin ram, men den passar pirattemat i varje fall.

 

 

 

 


22.09.12

Vad jag har det bra här i Göteborg stad, igår när jag träffat upp frugan på korsvägen åkte vi direkt till nordstan och Elgiganten där jag köpte mig en dator, väl behövligt!!
Kvällen spenderade vi på heaven 23 med sjuk utsikt och goda cocktails.


21.09.12

Nu är helgen med stort H här! Befinner mig på Arlanda för tillfället och snart går flyget mot Landvetter, Göteborg och underbaraste Astrid. Som jag längtat!


20.09.12

Jag har bott i sävar nu i några dagar hos mormor och morfar, haft det riktigt bra! Dom är så mysiga, nu måste jag plugga lite sen får jag skjuts till universitetet för 2h lektion innan jag beger mig hem till falmark igen .


14.09.12

Nackdelen med vikariejobb (okej, en av dom) är att det ofta blir så att man jobbar när alla andra är lediga och ledig när andra jobbar. Det vill säga att man ofta får jobba kvällar och helger och på kort varsel, svårt att planera något med andra ord. I helgen är en sån helg, jobbar hela, har just nu 4 timmars rast tills jag ska bege mig tillbaka till jobbet.
Passar på att kolla igenom skolböckerna jag fick igår :)


13.09.12

Regn....i......sinne
Nu om nånsin avundas jag fubbisarna som åkte till Rhodos igår..


13.09.12

Var äntligen och fixade ryggen/nacken/höften/foten igår, skönt! Kunde därför inte träna så det blev en mysprommis i stan istället.
Idag blir det ännu en sväng till Umeå, är lite nervös dock eftersom jag inte fått mina böcker än och därför knappt gjort läxan, men det löser sig :)


11.09.12

Sitter nu på bussen mot Umeå universitet. Är inte ett dugg nervös, hittar jag bara dit jag ska så ska detta nog gå bra. Nu kör vi!


09.09.12

Grattis fina farmor!!
Idag har vi firat hela dagen, började på nordanågården där hon bjöd oss och kusiner på mat, och avslutades i stugan med tårta :) riktigt mysigt.
Ikväll får jag sällskap av bästa vän:)


08.09.11

Gillar livet nu, igår fikade jag med fina Marta som åker iväg i 2 månader idag:(...(lycka till).
Sen blev det myskväll med två favvisar, Elise och allis.
Idag har jag jobbat på travet hela dagen, måste säga att det faktiskt var ganska kul:) blir en lugn kväll ny. Är helt slut 😥


07.09.12

Syster väckte mig tio över 7 imorse, hon hade glömt sin körlektion så jag var tvungen att köra henne till stan. Tungt , men tar tillfället i akt för en stunds morgonmys med bror innan han ska till skolan.


06.09.12

Bra dag idag!! Träffade alle på stan vid 12 för att luncha, blev (observera) bjuden på tatung :$ supergulligt, och hur gott som helst. Tog sen med Mirjam hem från stan och vi gick ut på en 1,5 h promenad. Skönt!!


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0